Pirmajā dienā uz «Prāta vētras» koncertiem nopirkts 10 000 biļešu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Uz vasarā gaidāmajiem grupas «Prāta vētra» koncertiem pirmajā tirdzniecības dienā iegādīti 10 000 biļešu, aģentūru LETA informēja grupas preses pārstāve Guna Zučika.

Biļešu iepriekšpārdošana uz vasarā gaidāmajiem koncertiem sākās pirmdien, kad grupa laida klajā savu jauno dziesmu albumu «Vēl viena klusā daba».

Uz katru no koncertiem tika piedāvāts 1000 stāvvietu biļešu par 10 latiem, un Rīgā tās ir pilnībā izpārdotas. Zemāko cenu stāvvietu biļetes vēl nedaudz palikušas uz Saldū un Preiļos gaidāmajiem koncertiem.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz Rīgā gaidāmo koncertu tagad jau maksā, sākot no 15 latiem. Biļešu tirdzniecība uz koncertiem notiek internetā «eKase.lv», savukārt vienīgā vieta, kur biļetes var iegādāties taustāmā formātā, ir tirdzniecības centrs «Spice».

«Prāta vētras» koncerttūre «Vēl viena klusā daba», kuras laikā paredzēti seši koncerti, sāksies 28.jūlijā Jelgavā. 3.augustā grupas koncerts notiks Ventspilī, 5.augustā - Saldū, 10.augustā - Valmierā, 12.augustā - Preiļos, bet koncerttūres noslēguma pasākums notiks 17.augustā Rīgā, «Skonto» stadionā.

Pirms došanās tūrē pa Latviju «Prāta vētra» priecēs klausītājus Krievijā, kur jūnijā grupai iecerētas vairākas uzstāšanās dažādos festivālos.

Jau ziņots, ka vakar pēc četru gadu pārtraukuma «Prāta vētra» laida klajā jaunu dziesmu albumu «Vēl viena klusā daba», kas ierakstīts no 2011.gada septembra līdz šā gada aprīlim «Diarama Studio» Amerikā, «Courtyard Studio» Lielbritānijā, «Ol' Ingrids Place» un «Ziņģu namā» Latvijā. Albuma dziesmu producēšanā piedalījies Deivids Fīlds, Īans Deivenports, «Prāta vētra» un Ingars Viļums, kā arī līdzproducents Stīvs Durands.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu