Pirmajā izbalsošanā «O!Kartes Akadēmiju» pamet Made

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: okartesakademija.lv

Pirmdienas vakars liktenīgs izrādījās Madei, jo pirmajā «O!Kartes Akadēmijas» izbalsošanā tieši Made saņēma mazāko skatītāju atbalstu un viņai pirmdiena bija pēdējā diena šovā, vēsta informācija šova mājaslapā «okartesakademija.lv».

Šis vakars «O!Kartes Akadēmijas» dalībniekiem bija uztraukumu pilns, jo norisinājās pirmā izbalsošana. Uz izbalsošanas svītras sēdēja divi akadēmiķi – Saipo un Made, jo tieši viņi svētdienas koncertā saņēma vismazāko skatītāju un žūrijas atbalstu.

Uz izbalsošanas strīpas sēdošie bija satraukti un pilni neziņas. Tomēr neskatoties uz saspringto situāciju, abi jaunieši turējās godam. Arī skatītāji abus jauniešu atbalstīja aptuveni vienlīdzīgi, ik minūte varēja izšķirt visu. Tomēr skatītāji lēma, ka pirmajā izbalsošanā šovs jāpamet Made.

Atvadoties no saviem kolēģiem un skatītājiem, Made sacīja, ka jūtas pateicīga par iespēju kaut divas nedēļas pabūt «O!Kartes Akadēmija» un apgūt daudz jaunas lietas, viņa novērtē laiku ko pavadījusi šovā un novēl pārējiem dalībniekiem izturību un attīstīt savu talantu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu