Pirmdien no rīta pastiprināsies vējš

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pirmdien no rīta un dienā vējš atkal pastiprināsies - gaidāmas rietumu, dienvidrietumu vēja brāzmas līdz 10-15 m/s, Kurzemē - līdz 17 m/s.

Pirmdien būs mainīgs mākoņu daudzums, dienā starp mākoņiem spīdēs saule un vietām nedaudz īslaicīgi līs.

Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +9..+13 grādiem, pretvēja piekrastē - līdz +15..+16 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienā būs +17..+21 grāds.

Rīgā pirmdien saule mīsies ar mākoņiem, lietus nav gaidāms. Vējš pierims, bet dienā no jauna pieņemsies spēkā, brāzmās sasniedzot 13 m/s. Naktī gaiss atdzisīs līdz +12..+13 grādiem, dienas gaitā tas iesils līdz +20 grādiem.

Svētdien dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās Latvijā pastiprinājās līdz 13-17 m/s, bet naktī un priekšpusdienā Kurzemes rietumkrastā - līdz 21-25 m/s, liecina meteoroloģisko novērojumu staciju dati.

Saskaņā ar informāciju no akciju sabiedrības «Sadales tīkls» elektroapgādes atslēgumu kartes plkst.15.21 bija reģistrēts 121 avārijas atslēgums, aptuveni puse no tiem - Mārupes novadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu