Pirmdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops: 16. jūlijs. Šī diena vēsturē:

AUNS Kaut arī intuīcija nav tava stiprā puse, šodien priekšnojauta tev daudz ko pateiks priekšā. Tiekoties ar jauniem sadarbības partneriem, ņem vērā tieši pirmo iespaidu. Dienas otrā puse vairāk piemērota sabiedriskām lietām.

VĒRSIS Neaizraujies ar smalku dienas pienākumu plānošanu, jo tavas ieceres var tikt sagrieztas kājām gaisā. Vislabākos panākumus gūs tie, kuri spēs pielāgoties mainīgajiem apstākļiem.

DVĪŅI Mēra un takta izjūta tev būs vitāli nepieciešamas. Nav vēlams veikt pārrunas ar augstākstāvošajiem, jo tu nespēsi pilnvērtīgi aizstāvēt un argumentēt savas prasības. Labāk pievērsies ikdienišķiem pienākumiem.

VĒZIS Nerīkojies pretēji saviem uzskatiem. Pat, ja apstākļi spiež, paliec pie sava. Tā var būt kā sava veida pārbaude, kuru izturot, tu pierādīsi savu patieso dabu, iegūsi nepieciešamo atzinību un cieņu.

LAUVA Notiekošais ģimenes lietās būs svarīgāks par profesionālajām niansēm. Taču tas nenozīmē, ka savus tiešos pienākumus atstāsi pusratā. Vakars solās būt patiesi raibs un iespaidiem bagāts.

JAUNAVA Veidojot lietišķos kontaktus esi izvēlīgāks, neļaujies sevi pierunāt iesaistīties apšaubāmos darījumos. Der atcerēties teicienu, ka kvalitāte tomēr ir svarīgāka par kvantitāti. Vakaru velti ģimenes vajadzībām.

SVARI Kaut arī darba nedēļa tikai sākusies, tu jau filozofēsi par saviem brīvdienas plāniem. Esi uzmanīgāks darbā ar dokumentāciju, neļauj sīku formalitāšu neievērošanai radīt nepatīkamas sekas!

SKORPIONS Tavs noskaņojums būs ļoti gaisīgs un romantisks. Labprātāk veltīsi laiku piedzīvojumiem mīlas frontē, nevis nopietnai strādāšanai. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem centies būt atsaucīgāks.

STRĒLNIEKS Būsi uzdevumu augstumos, lieliski pratīsi saskaņot savas un apkārtējo vajadzības. Piemērots brīdis, lai tiktos ar sadarbības partneriem un pārrunātu nākotnes plānus.

MEŽĀZIS Veiksmīgi risināsi dažādus profesionālos jautājumus. Priekšniecība atzinīgi novērtēs tavu veikumu, izteiks atzinību par padarīto un iespējams, piedāvās jaunas izaugsmes iespējas.

ŪDENSVĪRS Aktīvi risināsi iesāktās lietas, centīsies sevi pierādīt no labākās puses. No karjeras viedokļa zīmīgs brīdis tiem, kuri saistīti ar finanšu sektoru. Attiecībās ar pretējo dzimumu būsi ļoti kaislīgs.

ZIVIS Svarīgi nepārspīlēt ar ambīcijām un piezemētāk novērtēt savas patiesās iespējas. Labāk velti laiku savu iemaņu uzlabošanai, jaunu zināšanu apgūšanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu