Pirmoreiz vēsturē ATP turnīra pusfinālu abi finālisti pārvar bez cīņas (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Maiami ATP «Masters 1000» sērijas tenisa turnīra finālā pagājušajā naktī iekļuva spānis Rafaels Nadals un serbs Novāks Džokovičs, kuriem abiem pusfinālu izdevās pārvarēt bez cīņas.

No cīņas pret pasaules ranga līderi Nadalu atteicās ar septīto numuru izliktais čehs Tomāšs Berdihs, bet kortā pret ranga vicelīderi Džokoviču neizgāja japānis Kei Nišikori, kurš bija izlikts ar 20. numuru.

Šāds pavērsiens ATP turnīra pusfināla cīņu vēsturē noticis pirmoreiz. Berdiham sacenties patraucēja gastroenterīts, bet Nišikori bija iedzīvojies cirkšņa savainojumā.

«Vakar vakarā jutos tāpat, kā vienmēr. Viss bija kārtībā, bet pusastoņos no rīta pamodos ar sāpošu vēderu,» skaidro Berdihs, kamēr Nišikori sāpes cirksnī sajutis iesildīšanās laikā pirms pusfināla cīņas.

Japānis pirms tam bija aizvadījis spīdošu turnīru, pārspējot gan spāni Davidu Ferreru, gan šveicieti Rodžeru Federeru.

Džokovičs šajā turnīrā iepriekš uzvarējis trīs reizes, bet Nadalam tas vēl nav padevies. Spānis līdz finālam ticis trīs reizes, 2011. gada izšķirošajā cīņā piekāpjoties tieši Džokovičam. Svētdien abi sportisti tiksies pirmoreiz šosezon.

Tikmēr Maiami WTA «Premier» sērijas sacensību finālā sestdien spēkiem mērosies pasaules ranga līdere Serēna Viljamsa no ASV un turnīra otrā rakete Na Li no Ķīnas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu