PK finālposms pludmales volejbolā notiks ne agrāk par februāra beigām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules kausa finālposms pludmales volejbolā, kurā Latviju pārstāvēs Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļu ieguvēji Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš, visticamāk, notiks, taču turnīra norises laiks ir pārcelts, portālu «Apollo» informēja Latvijas Volejbola federācijas Mārketinga direktore Lilita Mitrofanova.

Novembra beigās pēc ilgstošām diskusijām tika nolemts, ka Pasaules kausa finālposmā Latviju pārstāvēs Pļaviņš un Šmēdiņš, tomēr par turnīra norises laiku un vietu nebija pārliecības.

Pašreizējā informācija liecina, ka turnīrs tomēr notiks, taču ne agrāk par februāra beigām vai marta sākumu, tātad pirms jaunās pludmales volejbola sezonas.

Pasaules kausa finālposma turnīrā piedalīsies desmit pāri, kuri sākotnēji tiks sadalīti divās apakšgrupās. Katras apakšgrupas divi spēcīgākie dueti iekļūs pusfinālā un cīnīsies par godalgām.

Atgādinām, ka jaunajā sezonā Šmēdiņš spēlēs vienā pārī ar Aleksandru Samoilovu, Ruslans Sorokins veidos duetu ar Tomu Šmēdiņu, bet Pļaviņa jaunais pārinieks būs Jānis Pēda.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu