Platinī: Eiropas čempionāta norise Ukrainā ir apdraudēta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

UEFA prezidents Mišels Platinī ir paziņojis, ka 2012. gada Eiropas futbola čempionāta organizēšana Ukrainā ir apdraudēta.

Ja Ukrainas galvaspilsētā laikā nebūs pabeigta olimpiskā stadiona rekonstrukcija, Eiropas čempionātu Polijai var nākties rīkot vienai pašai, raksta Ukrainas interneta portāli, atsaucoties uz Polijas preses izdevumu «Dziennik.pl».

«Ja Kijeva nepaspēs tikt galā ar savu stadionu, pastāv iespēja, ka čempionāts tiks rīkots tikai Polijā,» norāda Platinī. UEFA prezidents noliedzis, ka čempionātu kopā ar Poliju varētu rīkot arī Vācija: «Vācija? Tikai tādā gadījumā, ja 2012. gada jūnijā Varšavā stadiona vietā būs buldozeri. Bet tas, visticamāk, ir neiespējami,» piebilst UEFA prezidents.

Platinī arī piebilda, ka turnīra norise austrumos ir svarīga, lai šajā reģionā futbols attīstītos. «2012. gada Eiropas čempionāts var kļūt par labāko turnīru pēdējo gadu laikā un Ukrainas lielo iespēju. Futbols austrumos var izaugt līdz tādam līmenim, par kādu jūs nemaz neesat sapņojuši,» uzskata Platinī.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu