Pļaviņš/Šmēdiņš zaudē OS vicečempioniem, pusfināls pret amerikāņiem (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš piektdienas vakarā piedzīvoja zaudējumu Pasaules kausa finālposma apakšgrupu kārtas pēdējā mačā.

Turnīrā ar 4. numuru izliktais Latvijas duets apakšgrupu posma pēdējā spēlē ar 1-2 (21:13, 19:21 un 14:16) piekāpās brazīliešiem Emanuelam/Elisonam (1.), kuriem pērn tika zaudēts arī Londonas olimpisko spēļu pusfinālā.

Neskatoties uz zaudējumu, latvieši apakšgrupā izcīnīja pirmo vietu un sestdien, plkst. 17.30 aizvadīs pusfināla cīņu pret amerikāņiem Džeikobu Gibu/Keisiju Patersonu (2.), kurus Pasaules kausa Argentīnas posma finālā izdevās pieveikt Šmēdiņam un Aleksandram Samoilovam.

Atgādinām, ka A apakšgrupas pirmajā mačā Pļaviņš/Šmēdiņš trešdien ar 2-0 (22:20 un 21:13) pieveica Venecuēlas pāri Džeksonu Enrikesu/Leonu Kolinu, otrajā spēlē ceturtdien ar 2-0 (21:18 un 21:10) pieveica šveiciešus Sebastiānu Ševaljē/Filipu Gabatūleru, bet piektdien 2-0 (21:15 un 21:12) pieveica japāņus Šinpeju Aoki/Masaši Agavu (9.).

Jāpiebilst, ka jau pagājušā gada nogalē tika nolemts, ka Latviju šajā turnīrā, kurš vairākkārt tika pārcelts, pārstāvēs Londonas olimpisko spēļu bronzas pāris.

Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu