Policija aiztur divas personas ar nelegālu somas saturu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wendi Gratz, CC BY-NC-SA 2.0

Policija aizturējusi divas personas, kas izturējušās aizdomīgi. Likumsargi personu somās atraduši nelegālo alkoholu un cigaretes ar citu valstu akcīzes marķējumu, «Apollo» informēja policijā. 

Trešdien ap pulksten 12.00 Rīgas reģiona pārvaldes Ķengaraga policijas iecirkņa darbinieki, veicot profilaktisko reidu, pārbaudīja kādu adresi Rīgā, Aglonas ielā. Tur policisti pamanīja kādu sievieti, kura jau iepriekš bija nonākusi policijas redzeslokā par nelegālā alkohola uzglabāšanu tieši šajā pašā vietā. Pārbaudot sievietes somu, policisti tajā konstatēja 10 litrus nelegālā alkohola, kas bija sapildītas vairākās puslitra pudelēs.1958.gadā dzimusī sieviete tika aizturēta.

Savukārt ap pulksten 17.00 Rīgā, Augusta Deglava ielā, veicot profilaktisko reidu, policisti pamanīja kādu aizdomīgu vīrieti, kuram pie rokas bija soma. Tā kā šis vīrietis jau iepriekš vairākkārt bija nonācis policijas redzeslokā un sodīts par nelikumīgu akcizēto preču tirdzniecību, policisti viņu pārbaudīja. Pārbaudot vīrieša somu, policisti tajā konstatēja 1280 cigarešu ar citu valstu akcīzes marķējumiem. 1962.gadā dzimušais vīrietis tika aizturēts.

Abos gadījumos uzsāktas administratīvās lietas par akcīzes nodokli apliekamo preču aprites noteikumu pārkāpumu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu