Policija aiztur divus laupītājus; aicina atsaukties cietušos (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Pagājušajā nedēļā Rīgā, par laupīšanu, pielietojot vardarbību pret kādu vīrieti, policija aizturēja divus iespējamos laupītājus. Policistiem ir pamatotas aizdomas, ka aizturētie vīrieši varētu būt veikuši vēl citus noziegumus, tādēļ lūdz atsaukties iespējamos cietušos, portāls «Apollo» uzzināja Rīgas reģiona policijas pārvaldē.

Pagājušajā svētdienā ap pulksten 22.45 Rīgā, Lokomotīves ielā, kāds vīrietis bija devies pastaigā ar suni. Pēc brīža viņš pamanīja, ka viņam seko divi vīrieši. Viens no sekotājiem piegāja pie suņa saimnieka un pajautāja, no kurienes viņš ir, bet pēc tam aizgāja. Taču pēc brīža suņa saimniekam viens no vīriešiem negaidīti uzbruka iesitot un cietušais uz brīdi zaudēja samaņu. Kad cietušais atguva samaņu, viņš saprata, ka ticis aplaupīts. Viņam nolaupīja naudas maku, ķēdīti un mobilo tālruni.

Pēc notikušā cietušais nekavējoties vērsās Ķengaraga policijas iecirknī ar iesniegumu.

Pēc kāda laika, Rīgas Pašvaldības policija, patrulējot netālu no notikuma vietas, pamanīja divas aizdomīgas personas. Viens no vīriešiem, pamanot policijas automašīnu, mēģināja atbrīvoties no maka. Policisti to pamanīja, piegāja pie aizdomīgajiem vīriešiem un pārbaudīja viņus. Pie viņiem atrada mobilo tālruni, kuru policisti palūdza ieslēgt, taču vīrieši to nevarēja izdarīt, kā arī nespēja paskaidrot tā izcelsmi. Policijas darbiniekiem bija aizdomas, ka mobilais tālrunis ir zagts un abas personas aizturēja, un nogādāja Ķengaraga policijas iecirknī.

Aizturētie ir 1981. un 1984.gadā dzimuši vīrieši, kuri agrāk jau sodīti. Viens no aizturētajiem pēdējo reizi no apcietinājuma tika atbrīvots 2012.gadā, taču otrs – 2013.gadā, kur bija nonākuši par laupīšanām un abi vīrieši bija pavadījuši astoņus gadus apcietinājumā.

Par šo gadījumu uzsākts kriminālprocess par laupīšanu grupā.

Ķengaraga iecirkņa policijas darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka šie vīrieši varētu būt pastrādājuši vēl citus noziegumus. Tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu, kas ir cietis no attēlā redzamo vīriešu pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086800, 67086809 vai 110 - vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu