Policija aiztur divus rūdītus spogulīšu zagļus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

3.augustā Rīgas policijas darbinieki notikuma vietā aizturēja divus vīriešus aizdomās par atpakaļskata spoguļu zādzībām no automašīnām Rīgas teritorijā.

Pagājušās piektdienas naktī kāds aculiecinieks ziņoja policija, ka divi aizdomīgi vīrieši zog atpakaļskata spoguļus no «BMW» markas automašīnas Miera ielā. Neilgi pēc izsaukuma notikuma vietā policisti aizturēja 1981. un 1984.gadā dzimušus vīriešus aizdomās par spogulīšu zādzību.

Likumsargi nogādāja aizdomās turamos iecirknī un pie viņiem atrada «BMW» markas spoguļus, kā arī divus «Mercedes-Benz» markas automašīnas atpakaļskata spoguļus. Par zādzību policijā sākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana. 1984.gadā dzimušajam vīrietim tiesa piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu, otram aizturētajam piemēroja ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu