Policija atsavina 100 000 kontrabandas cigarešu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: VID

Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes (ENAP) darbinieki aizdomās par cigarešu kontrabandu aizturējuši kādu 50 gadus vecu vīrieti un atsavinājuši 100 000 cigarešu bez izcelsmi apliecinošiem dokumentiem, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Sintija Virse.

Aizvadītajā nedēļā ap pulksten 19 uz autoceļa Salaspils – Babīte (A5), virzienā no Ķekavas uz Jūrmalu, tika apturēta automašīna «Renault Espace», kuru vadīja 1962.gadā dzimis vīrietis. Pārbaudes laikā automašīnā policija atrada un atsavināja 100 000 cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes nodokļa markām. Aizdomās par cigarešu kontrabandu tika aizturēts automašīnas vadītājs.

Par šo faktu sākts kriminālprocess par  tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja tā rezultātā radīts būtisks kaitējums, kas paredz sodu ar arestu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz sešdesmit minimālajām mēnešalgām.

Aizturētajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis – uzturēšanās noteiktā dzīves vietā.

Tiek turpināta izmeklēšana.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu