Policija: Džastina Bībera mājā atrastas narkotikas (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc kaimiņa sūdzības pārmeklējot kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera māju Losandželosā, policija otrdien tajā atradusi narkotikas. Bībera kaimiņš policijā vērsies ar sūdzību, ka 19 gadus vecais tīņu elks viņa māju esot nomētājis ar olām, nodarot postījumus vairāku tūkstošu dolāru apmērā.

Sākotnēji Losandželosas šerifa birojs paziņoja, ka atrastā viela ir kokaīns, bet vēlāk teikto atsauca. «Tā ir aizliegta viela, taču nevaram būt droši, ka tas tiešām ir kokaīns. Jāgaida laboratorijas apstiprinājums,» teica biroja pārstāve Karmena Arballo.

Narkotikas atradās «policistiem viegli ieraugāmā vietā, kamēr viņi meklēja pierādījumus». Aizturēts kāds Bībera draugs. Policija uzsvēra, ka pats Bībers «nav saistīts» ar konfiscētajām narkotikām. Taču saistībā ar kaimiņa mājas nomētāšanu ar olām Bībers nav «ne aizturēts, ne arī attaisnots». Cietušais dziedātāju apsūdz vandalismā, kas ir kriminālnoziegums.

«Tas ir kriminālnoziegums nodarīto postījumu apmēra dēļ,» norādīja šerifa biroja pārstāvis Deivs Tompsons. «Es saprotu, ka olas šajā kontekstā nešķiet tik svarīgas. Taču tika nodarīti lieli bojājumi, un šerifa birojs to uztver ļoti nopietni.» Kalifornijas likumdošanā par vandalismu, kā rezultātā nodarītie postījumi pārsniedz 400 ASV dolārus (292 eiro), paredzēts cietumsods un liels naudassods.

Pēdējos mēnešos Bībers iekūlies vairākos skandālos. Ziemassvētku laikā dziedātājs paziņoja par aiziešanu no mūzikas, taču viņa menedžeris ātri vien atsauca paziņojumu.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu