Policija: Džastins Bībers lietojis marihuānu un recepšu medikamentus (22)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers pirms aresta Maiami lietojis marihuānu un recepšu medikamentus, uzrādījušas policijas veiktās analīzes. Ceturtdien Maiami policijas pārstāvis apstiprināja, ka saskaņā ar analīzēm tīņu elka organismā esot bijusi marihuāna un alprazolams, kas labāk pazīstams kā recepšu medikaments «Xanax».

19 gadus vecā dziedātāja organismā tika atrasts arī neliels alkohola daudzums, taču viņam esot sagādājusi grūtības iepūšana izelpas testā, atzina policija. Bībers apgalvoja, ka neesot zinājis, kādus medikamentus lietojis. «Mamma šīs lietas nokārto manā vietā,» dziedātāja teikto fiksējusi policija.

Pēc negadījuma policisti norādījuši, ka Bībers smirdot pēc marihuānas. «Jā, mēs visu vakaru studijā smēķējām,» atzinās popzvaigzne.

Bībers noliedzis vainu visos apsūdzības punktos. Notiesājoša sprieduma gadījumā maksimālais soda mērs būtu seši mēneši cietumā, taču maz ticams, ka par pirmo likumpārkāpumu viņam piemēros augstāko sodu.

Kā jau ziņots, patlaban Bīberam izvirzīta apsūdzība ASV par braukšanu reibumā, pretošanos policijai un braukšanu bez derīgas vadītāja apliecības, kā arī Kanādā par uzbrukumu limuzīna šoferim. Trešdien Bīberam tika uzrādīta apsūdzība par uzbrukumu limuzīna šoferim 30.decembrī.

Limuzīns bija ieradies pēc Bībera un vēl pieciem cilvēkiem, lai aizvestu viņus no naktskluba. Automašīnā Bībers vairākas reizes iesitis šoferim pa pakausi. Šoferis apturējis limuzīnu un izsaucis policiju.

Pēdējos mēnešos Bībers piesaistījis mediju uzmanību ar neskaitāmiem skandāliem. Pagājušonedēļ policija pārmeklēja Bībera māju Losandželosā, jo kaimiņš sūdzējās, ka tīņu elks esot apmētājis viņa dzīvesvietu ar olām, nodarot tūkstošiem dolāru lielus postījumus. Policijas reidā tika atrastas narkotikas, par ko vainu uzņēmās kāds Bībera viesis.

Savukārt koncertturnejas laikā viņš vairākās pilsētās uz ēku sienām atstāja grafiti, saniknojot gan vietējās amatpersonas, gan iedzīvotājus.

Pagājušonedēļ Maiami Bīberu aizturēja par piedalīšanos improvizētās autosacīkstēs, ievērojami pārsniedzot dzīvojamo māju rajonā noteikto braukšanas ātruma ierobežojumu. Dziedātāju arestēja, bet drīz vien izlaida pret 2500 ASV dolāru (1832 eiro) lielu drošības naudu.

14.februārī notiks Bībera pirmā tiesas sēde par automašīnas vadīšanu alkohola un narkotisko vielu reibumā, pretošanos arestam un braukšanu ar nederīgu autovadītāja apliecību.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu