Policija meklē 12 gadus vecu zēnu, kurš devies dzīvot mežā (115)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Likumsargi Tukuma un Engures novados meklē kādu zēnu, kurš otrdien pametis mājas, lai dotos dzīvot mežā, vēsta portāls «ntz.lv».

Tukuma policijas iecirkņa priekšnieks Janeka Bahs atklājis, ka otrdien ap plkst.8.30 no savas dzīvesvietas Smārdes pagastā izgāja 2001.gadā dzimis zēns, atstājot zīmīti, kurā paziņojis, ka ies dzīvot mežā.

Zināms, ka puisis pārvietojas ar velosipēdu, uz kura ir arī telts un mugursomas. Zēns līdzi ir paņēmis siltu apģērbu un ēdienu.

Aģentūra LETA vēsta, ka policija iesaistījās meklēšanā 30.oktobrī, un pēc dažādām pazīmēm kļuvis apjaušams zēna pārvietošanās maršruts no Lapmežciema uz Klapkalnciemu, kur Gausajā jūdzē likumsargi atrada apmetnes vietu, kurā, iespējams, zēns pārnakšņojis pirmo nakti.

Ceturtdienas rītā policijā saņemta informācija, ka pirms plkst.8 līdzīgs zēns redzēts Ķesterciemā.

Policija aicina iedzīvotājus, kas ievēro bērnu siltā apģērbā ar mugursomu, gaišiem, gariem matiem, stumjot velosipēdu, uz kura ir uzkrauta telts, informēt policiju, zvanot pa tālruni 112, vai 63104100.

Ap plkst.11 pusaudzis vēl nebija atrasts.

Kopumā meklēšanas pasākumos iesaistītas 10 policijas ekipāžas un 12 zemessargi.

Komentāri (115)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu