Policija organizē svētkus velosipēdistiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

1. maijā ikviens velosipēdists varēs justies kā ielu karalis, jo jau otro gadu notiks velosipēdu parāde, kurā tiks bloķētas vairākas Rīgas galvenās ielas, lai ikviens velosipēdists zinātu – šīs ielas pieder viņam.

Satiksmes bloķēšana nozīmē arī to, ka veloparādē pavisam droši varēs piedalīties arī paši jaunākie velosipēdisti – tātad šis pasākums ir draudzīgs ģimenēm ar bērniem.

Tā kā pasākums notiek jau otro gadu pēc kārtas un velosipēdistu skaits ar katru gadu pieaug, varam prognozēt, ka šis noteikti kļūs par ikgadēju braucienu.

Parādes sākums ir pulksten 12.30 pie Brīvības pieminekļa, taču pulcēšanās veloparādei sākas jau 12.00. Pēc starta aktīvās atpūtas piekritēji, braucot pa Rīgas galvenajām ielām, dosies uz Mežaparku, kur noslēgsies parāde.

Taču ar to izklaides iespējas nebeigsies, jo Mežaparkā 1. maijā notiek veselīga dzīvesveida diena. (Info: «rigasmezi.lv»)

Pasākumu organizē Rīgas Dome sadarbībā ar Valsts policiju, turklāt vairākas amatpersonas(tai skaitā Valsts policijas vadība) ir apstiprinājusi savu dalību velobraucienā. 

Maršruts:

Brīvības piemineklis -> Z. A. Meirovica bulvāris -> Kr.Valdemāra iela -> Raiņa bulvāris -> Brīvības iela -> Bruņinieku iela -> Sporta iela -> Skanstes iela -> Hospitāļu iela -> Brasas tilts -> Gaujas iela -> Meža prospekts -> Janševska prospekts -> Mežaparka lielā estrāde.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu