Policijā par varonību bīstama noziedznieka aizturēšanā apbalvo divus jauniešus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Piektdien Daugavpilī Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē par drošsirdību un pašaizliedzīgu rīcību sevišķi bīstama noziedznieka aizturēšanā, nostiprinot tiesiskumu pilsētā un valstī, tika apbalvoti daugavpilieši Jurijs Tarasovs un Edgars Valinskis, aģentūru LETA informēja pašvaldības preses dienestā.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē priekšnieks Juris Pastars pasniedza apbalvojamajiem Pateicības rakstus, bet Daugavpils domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs - domes Pateicības rakstus par drošsirdību.

Širjakovs pauda gandarījumu par jauniešu rīcību un Daugavpils domes vārdā izteica viņiem lielu pateicību par drosmi un pilsonisko nostāju, aizturot bīstamu noziedznieku.

Vicemērs atzīmēja, ka cīņa ar noziedzību ir smags darbs, ko policijai vienai pašai ir grūti paveikt, tādēļ sabiedrība nedrīkst palikt vienaldzīga pret sabiedriskās drošības pārkāpējiem.

Šā gada 26.februārī Tarasovs un Valinskis Tarasova mātei piederošajā dzīvoklī aizturēja agrāk vairākkārt tiesātu vīrieti, kurš mēģināja uzbrukt ar nazi. Viņi neapjuka, bet sāka aizstāvēties, atņēma noziedzniekam nazi, aizturēja viņu un izsauca policijas darbiniekus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu