Policija Rīgā aiztur heroīna tigoņus (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Thomas Marthinsen, CC BY-NC-SA 2.0

Otrdien Patruļpolicjas darbinieki Rīgā pamanīja trīs aizdomīgus vīriešus, kuri ar savu uzvedību piesaistīja policijas darbinieku uzmanību un viņi nolēma aizdomīgās personas pārbaudīt, «Apollo» informēja policijā.

Otrdien ap pulksten 18.vakarā policijas darbinieki Rīgā Katoļu ielā pamanīja trīs aizdomīgus vīriešus, kurus nolēma pārbaudīt. Piebraucot pie šiem vīriešiem, policisti ievēroja, ka viens no viņiem nomet zemē iepakojumu, kurā atradās pulverveida viela. Visas personas tika aizturētas un uz notikuma vietu izbrauca Rīgas Latgales policijas iecirkņa darbinieki. Policisti šo iepakojumu atsavināja un vīriešus nogādāja policijas iecirknī.

Ekspertīzē noskaidrojās, ka iepakojumā bija vairāk nekā divi grami heroīna un vīrietis, kurš nometa zemē iepakojumu ar narkotikām ir aizturēts un ievietots īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Aizturētais ir 1976.gadā dzimis agrāk tiesāts vīrietis un par šo gadījumu sākts kriminālprocess par narkotisko vielu glabāšanu.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu