Policija sāk kriminālprocesu par avāriju ar Sprūdžu (28)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Valsts policija sākusi kriminālprocesu par Pārdaugavā notikušo avāriju, kurā bija iesaistīts vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs (Reformu partija).

<em><strong>Autoavārijā sadragā Sprūdža automašīnu.</strong></em>

Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai BNS pastāstīja, ka otrdien Sējas ielā īsi pēc plkst.22 automašīna BMW, kuru vadīja 1990.gadā dzimis jaunietis, no mazāk svarīga ceļa izbrauca uz galvenā ceļa un sadūrās ar «Volvo» un «Audi» automašīnām.

Sadovskis ne apstiprināja, ne noliedza, ka negadījumā būtu iesaistīts Sprūdžs, taču ministrs jau trešdien Latvijas Televīzijai (LTV) atzina, ka ar «Audi» bija braucis uz veikalu. Sadovskis gan apstiprināja, ka pie «Audi» stūres atradies 1980.gadā dzimis vīrietis, bet «Volvo» – 1983.gadā dzimis vīrietis.

Sadovskis informēja, ka negadījumā cieta pieci automašīnās sēdošie cilvēki, no kuriem viens – 1983.gadā dzimusi sieviete – hospitalizēts.

Precīzu notikušā apstākļu noskaidrošanai policijā sākts kriminālprocess par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, ja tā dēļ cietušajam nodarīti vidēja smaguma miesas bojājumi. Likumā paredzētā sankcija par šādu noziegumu ir cietums līdz pieciem gadiem vai arests, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Neviens no automašīnu vadītājiem nebija alkohola vai citu apreibinošo vielu ietekmē.

Sprūdžs LTV atzina, ka avārijā ticis cauri sveikā, bet pēc avārijas «Audi», visticamāk, būs jānodod metāllūžņos.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu