Policija šogad Rīgā aizturējusi jau 14 autovadītājus-kukuļdevējus (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Images_of_Money, CC BY-SA 2.0

Otrdien Rīgā Ceļu policijas darbinieki aizturējuši šogad jau 14 autovadītāju, kas pēc ceļu satiksmes noteikumu pārkāpuma mēģinājis policijai dot kukuli, «Apollo» uzzināja policijā.

Otrdien ap pulksten 19.40 Rīgā, Pildas ielā Rīgas reģiona pārvaldes Ceļu policijas darbinieki par ceļu satiksmes pārkāpumu, kas saistīts ar atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, apturēja kādu automašīnas «Audi» vadītāju. Apturētā transportlīdzekļa vadītājs bija kāds 1965.gadā dzimis vīrietis un, lai izvairītos no administratīvā soda, policistam deva kukuli 40 eiro apmērā.

Šogad šis jau ir četrpadsmitais gadījums Rīgas reģionā, kad sākts kriminālprocess par kukuļa došanu ceļu policistam.

Policija atgādina, ka arī turpmāk cīņā ar korupciju uz ceļa pastiprināta uzmanība tiks pievērsta ne tikai policistiem, kas ņem kukuļus, bet arī transporta līdzekļu vadītājiem, kas dod kukuļus. Par šādu noziedzīgu nodarījumu paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu