Policija turpina meklēt Pārdaugavas pedofilu (48)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas darbinieki arvien turpina meklēt vīrieti, kurš seksuāli izmantojis mazgadīgas meitenes Pārdaugavā.

Kā informē policijas pārstāvis Toms Sadovskis, kopš medijos un sociālajos tīklos policija ir izplatījusi dzimumnoziedznieka fotorobotu, policija ir saņēmusi zvanus no desmitiem iedzīvotāju, kuri snieguši policijai informāciju.

Lielāko daļu zvanu policisti saņēmuši no Rīgas iedzīvotājiem, kuri ziņojuši par iespējamo uzbrucēja personību, taču daži zvani saņemti arī no citu pilsētu iedzīvotājiem, piemēram, Jelgavas.

«Šobrīd esam saņēmuši desmitiem zvanu un visa informācija, ko iedzīvotāji mums ir snieguši tiek pārbaudīta,» stāsta Valsts policijas Rīgas reģiona Kriminālpolicijas priekšnieks Andrejs Sozinovs.

Rīgas Kriminālpolicijas šefs izsaka pateicību ikvienam iedzīvotājam, kas zvanījis un ziņojis un aicina iedzīvotājus turpināt ziņot.

Šobrīd policija turpina meklēt šo noziedznieku un aicina atsauktie4s ikvienu, kas var sniegt jebkādu informāciju, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086546, 110 vai anonīmi – 67086677.

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu