Policija vēlreiz notver «Teikas riepu dūrēju» (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Marufish, CC BY-SA 2.0

Pirmdienas vakarā Teikas iecirkņa kriminālpolicijas darbinieki ar pamatotām aizdomām aizturēja iespējamo automašīnu riepu dūrēju, proti, 1992.gadā dzimušu jaunieti, «Apollo» uzzināja policijā.

Jaunais vīrietis ar automašīnu riepu duršanu nodarbojās jau kopš pagājušā gada novembra. Arī šajā gadā reģistrēti vairāki riepu saduršanas gadījumi. Izmeklēšanas laikā noskaidrojām un guvām pierādījumus, ka jaunietis darbojies Teikā un Juglā, sadurot vairāku automašīnu riepas.

Šobrīd turpinās izmeklēšanas process, līdz šim tikai seši cietušie ir ziņojuši policijai par automašīnas riepu saduršanu. Taču policijai ir ziņas, ka cietušo skaits varētu būt lielāks, tādēļ aicinām arī citus cietušos vērsties Rīgas Teikas iecirknī ar iesniegumu.

Kriminālpolicijas darbinieki jaunieti patrulēšanas laikā aizturēja kādā Biķernieku ielas mājas pagalmā, kur viņš dedzināja atkritumu konteineri.

Šobrīd ir uzsākti kriminālprocesi par svešas mantas tīšu bojāšanu, kas attiecas uz riepu duršanu, kā arī par svešas mantas tīšu bojāšanu, kas izdarīts ar dedzināšanu. Lieta nodota tālāk Vidzemes priekšpilsētas prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai.

Mūsu darbinieki noskaidroja, ka aizturētais vīrietis ir tā pati persona, kura tika apsūdzēta par automašīnu riepu saduršanu 2011. un 2012.gadā, kad tiesā tika nodotas vairāk nekā 80 ziņas par šādām epizodēm.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu