Policijas aizturēts zaglis izrādās vainojams vēl citā noziegumā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andre Delhaye, CC BY-NC-ND 2.0

Policija par dzīvokļa apzagšanu aizturējusi kādu zagli, kurš izrādījies vainojams vēl vairākos noziegumos.

Kā informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē, pagājušajā mēnesī policijas Brasas iecirknī vērsies kāds cietušais, kurš pastāstīja, ka Rīgā, Maiznīcas ielā, tika apzagts viņa dzīvoklis. Noziedznieks bija paņēmis datoru un mobilo tālruni.

Policisti uzsāka operatīvos meklēšanas pasākumus, lai noskaidrotu un atrastu vainīgās personas.

Trešdien aizdomās par zādzību tika aizturēts kāds 1966.gadā dzimis vīrietis. Izmeklēšanas gaitā atklājās, ka šo dzīvokļa zādzību aizturētais pastrādājis kopā ar vēl kādu vīrieti, kurš tika aizturēts pagājušajā nedēļā, par izdarītu noziegumu, kas saistīts ar antīko priekšmetu uzpircēja aplaupīšanu trīs cilvēku grupā.

Aizturētais savu vainu noziegumā atzina un policisti noskaidroja, ka šis vīrietis ir vainojams vēl kādā noziegumā, kuru pastrādājis 2011.gadā, kur kādai sievietei nolaupīja mobilo tālruni.

Aizturētais jau agrāk sodīts par laupīšanām un automašīnu spogulīšu zādzībām.

Par šo gadījumus sākts kriminālprocess par zādzību no dzīvokļa un aizturētais šobrīd atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu