Policisti aiztur trīs vīriešus par ieroču neatļautu glabāšanu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļā Zemgalē aizturētas trīs personas par šaujamieroču un munīciju neatļautu glabāšanu, portāls «Apollo» uzzināja Zemgales reģiona policijas pārvaldē.

SIA «LatRosTrans» darbinieki sadarbībā ar Dobeles iecirkņa Kriminālpolicijas darbiniekiem Jaunbērzes pagastā aizturēja trīs personas, kuras Jaunbērzes pagastā automašīnas «Chervrolet Lacetti» salonā pārvadāja automātu un divas aptveres.

Vēlāk, veicot sankcionētu kratīšanu aizturēto dzīvesvietās, atsavināti šaujamieročiem līdzīgi priekšmeti un munīcija.

Vienai no aizturētajām personām piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. Divi no aizturētajiem ir Jelgavas iedzīvotāji, savukārt trešā persona no Jaunbērzes.

Atsavinātajiem priekšmetiem nozīmēta ekspertīze.

Uzsākts kriminālprocess par šaujamieroča, šaujamieroča munīcijas, lielas enerģijas pneimatiskā ieroča, sprāgstvielas vai spridzināšanas ietaises izgatavošanu, remontēšanu, iegādāšanos, glabāšanu, nēsāšanu, pārvadāšanu, pārsūtīšanu vai realizēšanu bez attiecīgas atļaujas. Par šādu noziegumu draud cietumsods līdz trīs gadiem.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts vai personas nav saistītas citu noziegumu izdarīšanu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu