Policisti likvidē «točku» Sarkandaugavā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ceturtdien Rīgā, Sīmaņa ielā, policijas darbinieki, veicot sankcionētu kratīšanu, likvidēja nelegālā alkohola un cigarešu tirgotavu un aizturēja tās īpašnieku, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Daiga Kondrāte.

Otrdien Rīgas policisti veica sankcionētu kratīšanu vienā no Sīmaņa ielas dzīvokļiem, kā arī «Mitsubishi Galant» markas automašīnā, ar kuru «točkai» tās īpašnieks piegādāja nelegālo preci.

Likumsargi notikuma vietā atrada vairākas kannas ar vairāk nekā 50 litriem iespējamā alkohola, kā arī 13 dažādu tilpumu pudeles ar bezkrāsainu šķidrumu un 17 pudeles ar sārtas krāsas šķidrumu, kuram bija alkoholam raksturīgā smaka. Policijas darbinieki dzīvoklī atrada arī 5220 cigaretes ar Krievijas Federācijas un Baltkrievijas akcīzes preču zīmēm.

Pārbaudes laikā konstatēts, ka «točkas» īpašnieks varētu būt nodarbojies arī ar nelikumīgu metāla uzpirkšanu – dzīvoklī atrasti un atsavināti svari un aptuveni 30 kilogrami metāllūžņu.

Aizdomās par nelikumīgu alkohola un cigarešu tirdzniecību likumsargi aizturēja 1969.gadā dzimušu vīrieti. Viņš jau agrāk nonācis policijas redzeslokā. Šobrīd Rīgas policijā skats kriminālprocess un turpinās izmeklēšana, kā arī noteikta ekspertīze konfiscētajam šķidrumam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu