Polijā aiztur starptautiskā meklēšanā izsludinātu bijušo policistu no Latvijas (44)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Polijā aizturēts starptautiskā meklēšanā izsludināts bijušais policists no Latvijas, kurš tiek turēts aizdomās par slepkavību.

Polijas Centrālā izmeklēšanas biroja inspektori Latvijā meklēto vīrieti aizturēja ap plkst.2 svētdienas rītā Bidgoščas pilsētā.

«Saskaņā ar «Europol» izdoto Eiropas aresta orderi vīrietis meklēšanā atrodas jau trīs gadus. Viņš apsūdzēts daudzos noziegumos, tostarp slepkavībā un līdzdalībā starptautiskā organizētās noziedzības grupējumā,» aģentūrai PAP pavēstīja Polijas policijas pārstāvis Pjotrs Benjaks.

Meklētā noziedznieka aizturēšanas operācija norisinājusies bez incidentiem un viņš nav pretojies likumsargiem, sacīja Benjaks.

Tomēr aizdomās turētā atrašanās vietas noskaidrošana izmeklētājiem aizņēmusi ilgāku laiku.

«Viņa arests nebija viegls, jo viņš bieži mainīja savu adresi, kā arī telefonu un automašīnas un pat savu ārējo izskatu,» skaidroja Benjaks.

Aizturēšanas brīdī pie aizdomās turētā atrasti dokumenti ar citas personas vārdu.

Aizturētais vīrietis nogādāts ieslodzījuma vietā Bidgoščā, kur viņš gaidīs vietējās tiesas lēmumu par izdošanu tiesāšanai Latvijā.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu