«Poliurs»/«Ozolnieki» sper pirmo soli pretī bronzas medaļām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: volejbols.lv

Iepriekšējās sezonas Latvijas vicečempioni volejbolā «Poliurs»/«Ozolnieki» ceturtdien ar uzvaru sāka cīņu par valsts bronzas godalgām.

«Poliurs»/«Ozolnieki» savā laukumā ar 3-0 (26:24, 25:23, 25:22) pieveica «Daugavpils Universitāti» (DU), sērijā līdz trim uzvarām nonākot vadībā ar 1-0.

Lai gan Ozolnieku komandai izdevās uzvarēt trīs setos, katrs no tiem tika aizvadīts sīvā duelī. Pirmajos divos setos lielākoties cīņas gaitu kontrolēja mājinieki, taču trešajā setā DU volejbolistiem izdevās izvirzīties vadībā ar vairāku punktu starpību, seta vidū panākot arī 16:12.

Tomēr uzreiz pēc tam pašreizējiem Latvijas vicečempioniem izdevās gūt četrus punktus pēc kārtas, izlīdzinot rezultātu setā. Turpinājumā jau «Poliurs»/«Ozolnieki» pārņēma iniciatīvu savās rokās, uzvarot trešajā setā un arī visā spēlē.

«Poliurs»/«Ozolnieki» sastāvā teicamu sniegumu demonstrēja Gatis Garklāvs, kurš guva 21 punktu, bet 14 pievienoja Aivis Āboliņš. Savukārt DU rindās ar 19 punktiem izcēlās Andžejs Savostenoks.

Abu komandu otrais duelis svētdien norisināsies Daugavpilī.

Kā zināms, trešdien tika sākta cīņa par Latvijas čempiontitulu, kur RTU/«Robežsardze» ar 3-1 (25:15, 25:21, 19:25, 25:23) savā laukumā pieveica iepriekšējo divu gadu valsts spēcīgāko klubu «Biolars»/«Jelgava».

Sērijā līdz trim uzvarām RTU/«Robežsardze» izvirzījās vadībā ar 1-0. Dueļa otrais mačs svētdien notiks Jelgavā.

Pērn par Latvijas čempioni otro gadu pēc kārtas tika kronēta «Biolars»/«Jelgava», kas finālā pārspēja «Poliurs»/«Ozolnieki» komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu