Poļu mācītāju soda par apkārtējo naktsmiera traucēšanu ar baznīcas zvaniem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/cr01/

Poļu mācītājam piespriestas 30 stundas sabiedriskā darba par miera traucēšanu, jo baznīcas tuvumā dzīvojošie sūdzējušies, ka zvanu skaņas tiem naktīs neļauj gulēt.

«Viņam tika piespriestas 30 sabiedriskā darba stundas par miera traucēšanu naktī,» apstiprināja Mazovijas Ravas tiesas ierēdnis Zbigņevs Mežejevskis, piebilstot, ka notiesātais var iesniegt apelācijas sūdzību.

Spriedums tika pasludināts 8.jūnijā. Lieta tika sākta, kad 2011.gada decembrī policija nodeva izskatīšanai baznīcas tuvumā dzīvojošo sūdzības par 54 gadus veco katoļu mācītāju Andžeju Vrubelu.

Apkārtnes iedzīvotāju naktsmieru traucēja elektroniskais pulkstenis, kas bija iestatīts nozvanīt norādītajās stundās, ziņo poļu laikraksts «Gazeta Wyborcza».

Mežejevksis informēja, ka 200 iedzīvotāju lielā Leviņas ciema baznīcas zvans katru stundu nozvanījis pareizu laiku, kā arī vienu reizi noskanējis ik pēc pusstundas. Tas darīts pat nakts laikā.

Polijas likumi aizliedz trokšņot no plkst.22 līdz plkst.6.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu