Poļu mediji: Maskavas CSKA interesējas par Rudņevu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas premjerlīgas futbola čempionāta komanda Maskavas CSKA interesējas par Polijas kluba Poznaņas «Lech» un Latvijas izlases uzbrucēju Artjomu Rudņevu, vēsta Polijas portāls «fakt.pl».

Kāda «Lech» komandai tuvu stāvoša persona apstiprinājusi, ka CSKA patiešām izrāda diezgan nopietnu interesi par 23 gadus veco Rudņevu.

Tiesa, pats Rudņevs karjeru labāk vēlētos turpināt Rietumeiropā.

Kā zināms, Maskavas CSKA komandā pašlaik spēlē Latvijas izlases pussargs Aleksandrs Cauņa. Krievijas premjerlīgas čempionāta kopvērtējumā CSKA futbolisti ar 55 punktiem 28 spēlēs šobrīd ieņem otro vietu, par diviem punktiem atpaliekot no aizvadītās sezonas čempioniem Sanktpēterburgas «Zeņit».

Zīmīgi, ka arī «Zeņit» komanda izrāda interesi par Rudņevu.

Jau vēstīts, ka pirmdien portāls «football.fr» vēstīja, ka Portugāles čempionvienība «Porto» vēloties, lai par tās uzbrukuma līdera brazīlieša Hulka aizvietotāju kļūst tieši Rudņevs.

Ar 14 precīziem sitieniem Rudņevs šobrīd ir pārliecinoši rezultatīvākais Polijas čempionāta spēlētājs, tuvāko konkurentu apsteidzot par pieciem vārtu guvumiem.

Polijas čempionāta kopvērtējumā «Lech» komanda ar 20 punktiem 11 spēlēs šobrīd ieņem ceturto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu