Populāri Latvijas aktieri aicina gada īsāko nakti pavadīt Saldus Kalnsētas parkā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

23. jūnijā plkst. 20.00 Saldus Kalnsētas parka estrādē norisināsies vērienīgs Līgo svētku lielkoncerts, kurā populāras teātra un kino dziesmas izpildīs Latvijas labāko teātru aktieri:

Olga Dreģe, Leons Krivāns, Mirdza Martinsone, Jānis Reinis, Baiba Indriksone, Juris Strenga, Sarmīte Rubule, Gints Andžāns u.c.

Līgo svētki ir laiks, kad izjūtam ne tikai dabas vilinošo smaržu, bet arī tās liego pieskārienu un sniegto svētību, tas ir laiks, kad ar visu krūti ieelpojam un uzņemam dabas enerģiju, tā ir nakts, kura bez dziesmām un dejām nav iedomājama, tieši tāpēc visi tiek aicināti gada īsāko nakti pavadīt līksmā Līgo svētku pasākumā - Saldus Kalnsētas parka estrādē.

Līgo svētku lielkoncerts norisināsies divās daļās – pirmajā daļā mākslinieki izpildīs savas mīļākās dziesmas no populārām teātru izrādēm un kinofilmām, bet koncerta otrajā daļā Arvīda Platpera vadībā gaidāma dižena sadziedāšanās, kurā bez augstāk minētajiem aktieriem muzicēs arī brāļi Riči, māsas Legzdiņas un Ivo Fomins.

Kopā ar Saldus apvienoto kori Arvīda Platpera virsvadībā «Ar Dievu meitenes», «Ai, jel manu vieglu prātu», «Sanāciet, sadziediet, sasadancojiet» varēs sadziedāt kopā ar Gintu Andžānu, Olgas Dreģe līdzi dziedāt aicinās «Vecpiebalgas ūdensrozes», «Mīļie puiši, labie puiši», Leons Krivāns «Jūra krāc un vēji pūš», Mirdza Martinsone latgaliski sadziedās dziesmā «Auga, auga rūžeņa» brāļu Riču sniegumā «Lēnā vēsmiņa», «Še, kur līgo priežu meži» , grupas «Čikāgas piecīši» populārā «Līgo dziesma», kopā ar Baibu Indriksoni «Vella kalpu» dziesma un tas nebūt nav viss...

Pēc Līgo lielkoncerta sāksies lustīgā Līgo nakts zaļumballe kopā ar grupu «Dakota», tiks iedegts ugunskurs un dejas varēs būt līdz rīta gaismai, interesentiem būs arī telšu vietas.

«Dziedot , dejojot, smejot un priecājoties svinēsim Līgo vakaru visi kopā, šogad Saldus Kalnsētas parka estrādē!», aicina svētku vadītāji Katrīne Pasternaka un Juris Kalniņš.

Līgo dienā Saldus Kalnsētas parka estrādē līgotāji tiks gaidīt no plkst. 19.00, lai varētu ieņemt labākās sēdvietas. Plašā izvēlē būs iespēja baudīt visdažādākos ēdienus, protams Jāņu sieru un Aldara plašā sortimenta alu.

  • Pirmās 1000 biļetes par 3,Ls, līdz 15.jūnijam 4,Ls , pārējās par 5,Ls
  • Biļetes iespējams iegādāties Saldus Kultūras centrā un «Biļešu paradīzes» kasēs.
  • Aicinām biļetes iegādāties laicīgi, tas ir lētāk un izdevīgāk.
  • Uzrādos personas apliecinošu dokumentu bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bezmaksas.

Koncertu atbalsta Saldus pilsētas pašvaldība un Saldus Kultūras centrs.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu