Portāla Apollo RSS padeves (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zemāk varat parakstīties uz jūs interesējošajām padevēm:

Visas ziņas

Ziņu kanāls

Auto ziņas

Kanāla Dzīve ziņas

Izklaides ziņas

Kanāla Sieviete ziņas

Sporta ziņas

<strong>Receptes</strong>

Kas ir RSS?

Ikviens interneta lietotājs dienā apmeklē vairākas interneta lapas, portālus un citus resursus, taču tikai daži no tiem tiek izmantoti vairākkārt. Turklāt, bieži atkārtoti apmeklējot kādu interneta lapu vai portālu, izrādās, ka tajā nav nekādu jaunumu. Izmantojot RSS (Really Simple Syndication) risinājumu, varēsiet noskaidrot, vai jūs interesējošā interneta lapā nav parādījusies kāda jauna ziņa. RSS nodrošina informācijas saņemšanu no dažādām interneta lapām, neapmeklējot pašu interneta lapu. RSS jaunumu lasīšana ir ērti lietojama, turklāt šis risinājums ietaupa arī jūsu laiku, ko jūs pavadītu, interneta resursos meklējot jaunumus.

Kā lietot RSS?

Lai sāktu lietot RSS, ir vajadzīga īpaša programma - RSS barotņu lasītājs (RSS Feed Reader), kas savāc un uzkrāj jaunumus no jūs interesējošiem interneta resursiem un portāliem. Jaunumus var saņemt tikai no tām interneta lapām, kas savās mājas lapās izmanto RSS risinājumu.

RSS lasītāja programmas var lejupielādēt no to izgatavotāju interneta mājaslapām (piemēram, «NewzCrawler», «Pluck», «NewsGator», «SharpReader», «FeedReader», «RSS Bandit», «Awasu»). Īpašs RSS lasītājs nav vajadzīgs, ja izmantojat interneta pārlūkprogrammu (piemēram, «Opera», «Mozilla Firefox», «Safari»), e-pasta programmu vai interneta resursu, kura programmnodrošinājumā jau ir iekļauts RSS lasītājs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu