«Positivus» festivālā būs jauna skatuve

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Līdz ar mūzikas faniem visā pasaulē labi pazīstamā alus zīmola «Tuborg» ienākšanu «Positivus» festivālā, šogad taps jauna mūzikas skatuve – «Palladium». Tā būs pirmā festivāla skatuve zem jumta. 

Jaunās skatuves programmā paredzētas Baltijas mūziķu uzstāšanās un sestdienas programmu organizēs «Tallinn Music Week» konferences rīkotāji. Tādējādi festivāls, kurš notiks jau sesto gadu 20. un 21. jūlijā Salacgrīvā, piedāvās mūzikas un mākslas programmu nu jau uz 8 skatuvēm («Tele2» skatuve, «Nordea» skatuve, «Red Bull Music academy», «I Love You» skatuve, «Palladium skatuve», Kino telts, brīvdabas skatuve un «LB» pludmales skatuve).

Alus zīmols «Tuborg», kas jau vēsturiski atbalsta Eiropā populāros mūzikas festivālus, šogad kļuvis arī par Baltijas lielākā mūzikas un mākslas festivāla «Positivus» atbalstītāju. «Tuborg» ir neatņemama sastāvdaļa tādiem festivāliem kā Roskilde Dānijā, kuru ik gadu apmeklē 75 tūkstoši fanu, «Glastonbury» Lielbritānijā, kuru apmeklē 180 000 fanu un citiem. Gadu desmitiem iemantotā Tuborg , sadarbībā ar mūzikas industriju, ļaus apmeklētājiem festivālu izbaudīt jaunā kvalitātē.

«Jauns, festivāla faniem labi zināms, alus zīmols «Tuborg» «Positivus» festivālā, šķiet būs viena no pamanāmākajām festivāla pārmaiņām. Festivāla jaunā skatuve zem jumta, jeb precīzāk, teltī nav tādēļ, ka mēs baidāmies no lietus, bet lai panāktu īstu koncerta atmosfēru gaišā dienas laikā. Telts arī labāk ļaus noslēgties no apkārt notiekošā un baudīt Palladium teltī notiekošo.» saka festivāla rīkotājs Ģirts Majors
 
Pagājušo nedēļ «Positivus» paziņoja pirmos šīs vasaras festivāla māksliniekus. Friendly Fires, SBTRKT live, Ewert and the Two Dragons, Givers, Jamie N Commons, Lucy Rose, Vondelpark un Cashier No.9’s ir pirmie mākslinieki, kuri apstiprinājuši savu dalību festivālā. 

Drīzumā gaidāma pirmo galveno mākslinieku izziņošana un līdz tam festivāla divu dienu biļetes maksās Ls 29. Pēc pirmo galveno mākslinieku paziņošanas festivāla divu dienu biļete (bez vietas telšu pilsētiņā) maksās Ls 33 un tuvojoties festivālam vēl vairāk.

Atgādinām, ka pagājušā gadā pirmo reizi festivāla otrā diena bija izpārdota un pie ieejas biļetes vairs nevarēja iegādāties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu