«Positivus» festivālā piedalīsies Rīgas «Dinamo»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Positivus» festivālā būs arī speciāla Rīgas «Dinamo» telts, kurā visi interesenti varēs iegūt informāciju par nākamo hokeja sezonu, kā arī iegādāties suvenīrus. 17.jūlijā pa dienu tiks organizēti arī dažādi konkursi un atrakcijas, kuros būs iespējams laimēt ar Rīgas «Dinamo» saistītas balvas.

«Positivus» festivālu apmeklēs arī Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Jūliuss Šuplers un vairāki hokejisti, lai klātienē baudītu šos mūzikas svētkus pirms garās un grūtās sezonas. «Positivus» nedēļas nogale praktiski būs pēdējās brīvdienas, kad hokejisti varēs atpūsties, jo jau nākamajā nedēļā sāksies nopietni treniņi, gatavojoties jaunajai sezonai.

Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Jūliuss Šuplers: «Man ļoti patīk pasākumi, kas sniedz cilvēkiem pozitīvas emocijas, jo īpaši šajā grūtajā laikā. Mums ir liels prieks, ka kopā ar Rīgas «Dinamo» varam sezonas laikā sagādāt šīs emocijas –  mēs laukumā jūtam, ka ar savu spēli liekam cilvēkiem aizmirst par ikdienas rūpēm, un tas ļoti svarīgi. Tādas pašas pozitīvas emocijas sniedz arī mūzika, un es domāju, ka tādi mūzikas festivāli kā «Positivus», kurā piedalās daudz dažādu ļoti labu mākslinieku, arī sniedz pozitīvu impulsu ļoti ilgam laikam. Man pašam patīk visdažādākā mūzika, un es ļoti bieži to arī klausos, piemēram, izbraucienos kopā ar komandu, kad vajag izvēdināt galvu. Manā «iPod» ir visai liels skaits dziesmu slovāku, angļu, krievu un citās valodās, bet, runājot par mūzikas stiliem, diapazons ir ļoti plašs – sākot no klasiskām vērtībām, piemēram, Verdi, un beidzot ar mūsdienu hitiem, piemēram, Lady Gaga. Tā kā domāju, ka arī «Positivus» festivāla programmā atradīšu mūziķus atbilstoši savai gaumei.»

Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Ģirts Ankipāns: «Līdz šim nav sanācis apmeklēt «Positivus» festivālu, kaut arī par šo pasākumu ir dzirdētas tikai vislabākās atsauksmes gan par māksliniekiem, kas tajā piedalās, gan arī par festivāla organizāciju. Lielākai daļai hokejistu jūlijs ir laiks, kad komandās sākas gatavošanās jaunajai sezonai, un tā kā šis mēnesis ir arī pats karstākais mūzikas festivālu laiks, tad šīs divas lietas ir visai sarežģīti apvienot. No tiem mūziķiem, kuri šogad piedalīsies «Positivus» festivālā, vislielāko interesi, protams, izraisa MUSE uzstāšanās, jo šīs grupas mūzika ir tuva gan man pašam, gan daudziem komandas biedriem.»

«Positivus» festivāls 16.-17.jūlijā jau ceturto gadu norisināsies Salacgrīvā. Tas ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz 7 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 60 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs MUSE, SCISSOR SISTERS, UNKLE live un HAPPY MONDAYS.

Biļetes uz festivālu nopērkamas «Biļešu Serviss» kasēs un internetā «bilesuserviss.lv». Plānots, ka visas biļetes varēs iegādāties arī pirms festivāla. Patlaban divu dienu biļete uz «Positivus» festivālu maksā Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 32,50. Pirms festivāla divu dienu biļete maksās Ls 33,00; ar vietu telšu pilsētiņā – Ls 36,50. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam piektdien, 16.jūlijā, maksā Ls 19,00; apmeklējumam sestdien, 17.jūlijā – Ls 25,00. Telšu pilsētiņas ieejas biļete, pērkot atsevišķi, maksā Ls 4,50.


POSITIVUS FESTIVĀLA 2010 apstiprinātie mākslinieki:

MUSE (UK)
SCISSOR SISTERS (US)
UNKLE live (UK)
HAPPY MONDAYS (UK)

AND SO I WATCH YOU FROM AFAR (IE)
ASTRO'N'OUT (LV)
AUTUMN OWLS (IE)
ALISE JOSTE (LV)
BAD APPLES (EE)
BENJI B (UK)
EL MARS (LV)
EVERYTHING IS MADE IN CHINA (RU)
EWERT AND THE TWO DRAGONS (EE)
GIULIA Y LOS TELLARINI (ES)
HAPPYENDLESS (LT)
LADY DAISEY (DE)
LIE LIE SISTER (LV)
KIRA KIRA (IS)
MARTIN CONFUSED (LV)
MONA DE BO (LV)
POPIDIOT (EE)
PRINCE AND CROSBY (LV, US)
SONS OF NOEL AND ADRIAN (UK)
STORNOWAY (UK)
SOUNDARCADE (LV)
SOUTH RAKKAS CREW (US)
SPB (LV)
SVJATA VATRA  (EE, UA)
TEN BEARS (UK)
THE CLIMBERS (UK)
THE GIN RIOTS (UK)
THE MISERABLE RICH (UK)
TRIĀNAS PARKS (LV)
TRAMPLĪNI (LV)
ZIZZOU (LV)
100 BALTAS DVĒSELES (LV)
un citi


Papildus informācija: «positivusfestival.com».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu