«Positivus» meklē festivāla fotogrāfus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Positivus» festivāls aicina no 3.maija līdz 24.maijam pieteikties fotogrāfus uz šī gada festivāla oficiālo fotogrāfu vietu. Festivāla komanda atlasīs 10 talantīgākos jaunos fotogrāfus, kuriem būs iespēja iemūžināt festivālu no tā uzbūves sākuma, kā arī vienreizēja iespēju pabūt tādās festivāla zonās, kur citkārt nevarētu nokļūt.

  • Visi festivāla fani, kuri aizraujas ar fotogrāfēšanu un, kuri vienmēr ir sapņojuši paši atspoguļot festivāla svarīgākos notikumus un skaistākos mirkļus, tiek laipni aicināti iesūtīt savu darbu portfolio līdz 24.maija plkst. 12:00 uz epastu «info@positivusfestival.com» ar norādi «Positivus 13 foto».
  • Pēc iesūtīto portfolio izvērtēšanas «Positivus» komanda izvēlēsies 10 fotogrāfus, kuri festivāla laikā piedalīsies «Positivus» vizuālā materiāla izveidē.

Gaidām pieteikumus no jauniem vai profesionāliem fotogrāfiem, kas nepārstāv kādu konkrētu mediju. Fotogrāfiem būs jārēķinās, ka festivāla bildes un to autortiesības pēc festivāla paliek Positivus īpašumā. Galvenais fotogrāfu uzdevums būs iemūžināt notiekošo festivāla laikā – konkrēti uzdevumi tiks saskaņoti ar katru fotogrāfu atsevišķi, atkarībā no viņu personīgā stila un rokraksta.

Oficiālajiem fotogrāfiem tiks piešķirtas dažādas privilēģijas - kā viena no tām - iespēja bildēt festivāla galvenos māksliniekus. Fotogrāfi, kas piesakās oficiālajai akreditācijai nevar festivāla laikā vienlaicīgi arī pārstāvet kādu mediju. Galvenais akreditāciju piešķiršanas nosacījums - autortiesības uz festivāla laikā tapušajām bildēm paliek festivāla rīcībā.

Katram preses pārstāvim jāaizpilda akreditācijas pieteikuma veidlapa. Sākot ar 3.maiju sākas fotogrāfu akreditācija uz 10 «Positivus» festivāla oficiālo fotogrāfu vietām.

Lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā – «Positivus» festivāls 2013 šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā un pirmo gadu norisināsies trīs dienas - no 19. līdz 21.jūlijam.

Jau ziņots, ka uz «Tele2» skatuves uzstāsies The XX, Sigur Rós,Two Door Cinema Club, Imagine Dragons, Crystal Castles, Tom Odell, Michael Kiwanuka, Jauns Mēness, Willy Moon, The Joy Formidable, Elektro Guzzi un Iiris.

Uz Nordea skatuves uzstāsies Zodiaks, !!! («chk chk chk»), Palma Violets, Charli XCX, Efterklang, John Grant, Team Ghost, Suuns, No Ceremony, Darwin Deez un Twenty One Pilots.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu