«Positivus» pretendē uz Eiropas festivālu balvu par labāko mūziķu izlasi (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artis Leinišs/LETA

«Positivus» ir viens no desmit pretendentiem uz Eiropas festivālu balvu par labāko mūziķu izvēli, teikts festivāla mājaslapā.

«Labāko mākslinieku atlasīšana festivālā ir pats svarīgākais, un tas nav viegls uzdevums, ja simtiem citu pasākumu cenšas tevi pārspēt un atzīto mūziķu skaits sarūk,» norādīts balsošanas vietnē. «Žūrija meklē festivālu, kas demonstrēja vislielāko izdomu, uzaicinot mūziķus.»

«Positivus» festivālā šovasar uzstājās daudzas pašmāju un ārvalstu grupas, bet lielākos koncertus sniedza grupas «Imagine Dragons», «Two Door Cinema Club», «Sigur Ros», «Noah And The Whale», «The xx», kā arī pašmāju «Jauns mēness» un «Zodiaks».

Iepriekšējos gados balvu par labāko mūziķu izlasi divas reizes ieguvis Beļģijas festivāls «Rock Werchter», bet pa vienai balvai saņēmis «Oxegen» Īrijā un «Rock am Ring and Rock im Park» Vācijā.

<span style="color:#800080;"><strong>Foto: «Positivus» otrās dienas košie mirkļi</strong></span>

Kā norāda Eiropas festivālu balvas konkursa rīkotāji, nomināciju sarakstu izveidojusi žūrija, kurā darbojas labākie festivālu aģenti, žurnālisti un citi industrijas eksperti.

euvoting.festivalawards.com

  • Balsošana turpināsies līdz 1.novembrim. Uzvarētājus paziņos svinīgā ceremonijā Nīderlandē, 15.janvārī.
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu