Prāgas centrā nograndis spēcīgs sprādziens; daudz cietušo (168)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmdien Čehijā, Prāgas centrā nograndis spēcīgs sprādziens. Ārvalstu mediji ziņo, ka notikušajā cietuši vismaz 55 cilvēki. Iespējams, četri cilvēki, kas atrodas zem drupām, gājuši bojā.

Policijas sniegtā informācija liecina, ka sprādzienā pamatīgi cietusi ēka pilsētas centrā, bet zem gruvešiem namā varētu būt cilvēki.

Policijai pagaidām neesot ziņu par to, kas un kādēļ ir eksplodējis, tomēr likumsargi pieļauj, ka noticis gāzes sprādziens.

Sprādziens bijis ļoti spēcīgs, jo mājām, kas no notikuma vietas atrodas vairāku simtu metru attālumā, ir izbiruši logu stikli. Cietusi arī Nacionālā teātra ēka.

Vairāki mediji ziņo, ka Prāgā notiek cilvēku evakuāciju, jo pastāvot bažas par vēl vienu sprādzienu. Prāgas varas iestādes neizslēdz iespēju, ka tuvākajā laikā varētu notikt otrs sprādziens, jo metāna gāzes noplūde turpinoties, vēsta Itar-Tass.

Sprādziens noticis Prāgas Kārļa universitātes Kinomākslas fakultātē. Tūlīt pēc negadījuma izskanēja informācija, ka sprādziena epicentrs ir pirmajā stāvā, taču pēc ēkas apskates atklājās, ka sprādziens bijis pagrabā.

Komentāri (168)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu