«Prāta vētras» dziesma Brazīlijas radiostacijas 2. vietā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Grupas «Prāta vētra» dziesma «Maybe» nonākusi 2. vietā Brazīlijas radiostacijas «Antena 1» veidotajā 2008. gada 100 labāko dziesmu sarakstā, apsteidzot virkni mūzikas pasaules zvaigžņu. Aiz «Prāta vētras» palikusi Selīna Diona, Ališa Kīza, Džeimss Blants, Kailija Minoga un virkne citu slavenu mūziķu.

Par 2008. gada labāko dziesmu brazīliešu klausītāji atzinuši grupas «Greorgian» sadarbībā ar Sāru Braitmenu tapušo dziesmu «Join Me».

Par šiem sasniegumiem grupu informējis Brazīlijas izklaides blogs «janelaesc.com», kam Renārs Kaupers sniedzis interviju, stāstot par grupas tapšanu, dalību «Eirovīzijas» dziesmu konkursā un kā tā palīdzējusi «Prāta vētrai» attīstīt karjeru ārpus Latvijas.

antena1.com.br/pages.php?recid=437

«Mums tas ļoti glaimo un iepriecina. Un mēs nedalām valstis pēc fakta, vai tajās ir «Eirovīzija» vai nav. Ja cilvēkus dziesma uzrunā, pārējam nav nozīmes,» uzskata mūziķis.

Attiecībā uz grupas nākotnes plāniem Renārs Kaupers stāsta, ka «Prāta vētra» pašlaik beidz darbu pie jaunā albuma angļu valodā, kas iznāks 2010. gada pavasarī un kam sekos koncertturneja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu