«Prāta vētras» koncertos būs iespaidīga skatuve

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PV menedžments

Gatavojoties grupas «Prāta vētra» koncertturnejas «Tur kaut kam ir jābūt» atklāšanas koncertam, kas ceturtdien notiks Jelgavā, Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij, jau svētdien sākās skatuves izbūve.

Kā ziņo grupas menedžments, kopumā pasākuma tehnisko nodrošinājumu pa Latviju pārvietos 15 kravas furgonos, bet noslēguma koncertam Mežaparka estrādē 9. augustā tehnikas transportēšanai tiks piesaistītas 22 kravas automašīnas.

Skatuves dekorācijas tiek gatavotas kopš aprīļa, tās izgatavo gan Latvijā, gan Lietuvā. Turnejas tehniskā aprīkojuma kopējais svars sasniedz gandrīz 100 tonnas. Īpašais gaismas aprīkojums tiek speciāli vests no ASV.

Turnejā grupai līdzi brauks pārvietojamas televīzijas stacijas ar septiņām kamerām. Videoaparatūra tiek vesta no Krievijas, Igaunijas, Zviedrijas un Vācijas. Speciāli turnejai izveidots arī īpašs video noformējums, ko sagatavojis Aivars Čivželis sadarbībā ar «Pilot Heads». Turnejas vizuālo efektu realizācijai piesaistītas labākās Latvijas video nodrošinātāju kompānijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu