«Prāta Vētras» koncerttūri kopā noskatījušies gandrīz 90 000 apmeklētāju (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien ar koncertu Rīgā, Skonto stadionā un sestdien ar īpašo koncertu «Swedbank» klientiem grupa «Prāta Vētra» noslēdza Latvijas koncerttūri «Vēl viena klusā daba». Koncertu piektdien un sestdien kopā apmeklēja 52 000 skatītāju, savukārt visu tūri kopā – 89 500. Sestdienas koncertu «Swedbank» klienti varēja vērot tiešraidē. 

<strong>Foto: «Prāta Vētra» noslēdz tūri ar iespaidīgu koncertu Rīgā</strong>

«Prāta vētras» koncerttūre «Vēl viena klusā daba», notikuši seši koncerti:

  • Jelgavā,
  • Ventspilī,
  • Saldū,
  • Valmierā,
  • Preiļos,
  • Rīgā.

Tūres «Vēl viena klusā daba» noslēguma koncerts tika filmēts un novembra beigās tiks izdots DVD. Koncerts ierakstīts HD kvalitātē ar 14 kamerām un helicam kameru. Filmēšanas tehniku nodrošināja «Mediatec Broadcast Sweden AB» sadarbībā ar labākajiem Latvijas operatoriem un video profesionāļiem Pilotheads.

No šīs trešdienas interneta veikalā «eKase.lv» būs pieejami jaunie grupas «Prāta Vētra» suvenīri, kuriem tūres laikā bija liela piekrišana.

«Prāta Vētra» vēlas pateikt lielu paldies visiem, kas piedalījās šīs tehniski sarežģītās koncerttūres veidošanā, it īpaši Jelgavas, Ventspils, Saldus, Valmieras un Preiļu pilsētām, Swedbank Latvija, Neste Oil, t/c Spice, Kompānijai NA, UBS, Art Expo, Pilotheads, Naurim Solovjovam, Teātra bāram, Cēsu alum, The Sound Poets, Tomam Grēviņam un visiem pārējiem iesaistītajiem.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu