«Prāta Vētras» noslēgs koncerttūri Skonto stadionā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šo piektdien – «Prāta Vētras»  koncerttūres «Vēl viena klusā daba» noslēguma koncerts Rīgā, Skonto stadionā.  

Ar koncertiem pagājušajā piektdienā Valmierā un svētdien Preiļos «Prāta Vētra» turpināja albuma «Vēl viena klusā daba» Latvijas koncerttūri. Valmieras koncerts, kuru apmeklēja 9000 skatītāju izvērtās īpaši emocionāls, jo tas notika dienā, kad valmierietis Māris Štrombergs ieguva savu otro Olimpisko spēļu zelta medaļu. Par godu šim sasniegumam un arī pludmales volejbolistu bronzas medaļas ieguvējiem Mārtiņam Pļaviņam un Jānim Šmēdiņam «Prāta Vētras» dziesma «Bronza» ieguva jaunu tekstu – «Mums tak ir zelts, un arī bronza». Prāta Vētra arī noslēguma koncertam Rīgā gatavo īpašu olimpiešu sumināšanu.

Pirms koncerta Valmierā grupa «Prāta Vētra» saņēma Platīna disku par albumu «Vēl viena klusā daba». Grupas menedžments izvēlējās pasniegt Platīna disku pirms Valmieras koncerta, jo uz šo koncertu bija ieradies arī albuma producents David Field. Grupas menedžere Aija Auškāpa: «Esam ļoti priecīgi un pateicīgi Latvijas klausītājiem, kuri šajā tehnoloģiju laikmetā izvēlējās «Prāta Vētras» albumu iegādāties legāli. Viņa piebilst, ka Platīna diska statusa sasniegšanā jāatzīmē veiksmīgā sadarbība ar «Latvijas Pastu», kurš nodrošināja albuma pieejamību visā Latvijā, turklāt par īpaši draudzīgu cenu Ls 7.99. Producents David Field Valmierā arī kāpa uz skatuves, lai izpildītu dziesmu «Butterfly in a bottle», jo ierakstā šajā dziesmā viņš ir iedziedājis vokālu.

Savukārt Preiļi bija otrā vieta koncerttūrē, kuras izskaņā publikai izdevās grupu atsaukt atpakaļ, lai izpildītu dziesmu «Lidmašīnas», un kā nu ne – runa ir par latgaliešu temperamentu! Preiļu koncertu apmkelēja 5500 cilvēku.

Jau šodien ir sākusies skatuves uzbūve koncerttūres noslēguma koncertam šo piektdien Rīgā, Skonto stadionā.

  • Ieeja koncerta teritorijā 17. augustā būs no plkst: 17:30,
  • pirms īpašajiem viesiem «The Sound Poets» plkst. 18:30 ar DJ setu uzstāsies Radio 101 rīta programmas vadītājs Toms Grēviņš.
  • «The Sound Poets» uz skatuves kāps 20:30.

Biļešu cena stāvvietās Ls 18, sēdvietās Ls 20 – 30 «ekase.lv» un tirdzniecības centrā Spice. Koncerta dienā biļetes Spicē būs iespējams iegādāties līdz plkst. 13:00, Interneta veikalā «ekase.lv» - līdz 16:30. Biļetes cena stāvvietās koncerta dienā pie ieejas Ls 20.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu