«Prāta vētras» turnejā vēl tikai trīs koncerti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Petr Lovigin

Grupas «Prāta vētra» koncertturnejā «Tur kaut kam ir jābūt» atlikuši vairs tikai trīs koncerti, kuros iespējams dzirdēt grupas sniegumu.

Šonedēļ koncerts notiks 1. augustā Ventspilī, un jau vakar Reņķa dārzā tika sākta koncerta skatuves izbūve. Pēc viesošanās Ventspilī «Prāta vētru» vēl varēs redzēt tikai Valmierā (7. augustā) un turnejas noslēguma koncertā Rīgā 9. augustā Mežaparka Lielajā estrādē. 

Organizatori informē, ka arī Ventspilī apmeklētāju ērtībai plānoti satiksmes ierobežojumi: 1. augustā jau no plkst. 18.00 pilsētā būs slēgta Sporta iela posmā no Olimpiskā centra «Ventspils» ieejas līdz Strēlnieku ielai. Autotransporta novietošanai būs paredzēti stāvlaukumi Reņķa dārza tuvumā, Olimpiskā centra «Ventspils» stāvlaukums, pats Reņķa dārza stāvlaukums, kā arī atļautās transporta novietošanas vietas uz  Pētera ielas.  

Koncerts Reņķa dārzā sāksies plkst. 20.30, ieeja no plkst. 18.30. Koncerta teritorijā būs trīs ieejas: no Reņķa dārza stāvlaukuma puses, no Kuldīgas ielas un no Sporta ielas. E-biļešu īpašniekiem ieeja plānota no Reņķa dārza autostāvvietas puses. 

Joprojām visās «Biļešu servisa» kasēs iespējams iegādāties biļetes uz Ventspils koncertu, to cena — no 15 latiem stāvvietās. Pasākuma dienā pirms koncerta norises biļetes varēs iegādāties arī kasēs pie Reņķa dārza ieejas.

Organizatori lūdz visus apmeklētājus pievērst uzmanību koncerta ieejas biļetēs norādītajiem nosacījumiem un ierobežojumiem. Jau ziņots, ka pasākuma teritorijā aizliegts ienest lietussargus. Tas tiek darīts drošības apsvērumu dēļ un lai lietus gadījumā atvērtie lietussargi netraucētu cilvēkiem baudīt koncertu. Ja tomēr lietus līs, apmeklētāji tiek aicināti ņemt līdzi lietusmēteļus vai jakas. Lietusmēteļus pietiekamā daudzumā būs iespēja iegādāties arī pasākuma norises vietā.

Bērni vecumā līdz sešiem gadiem (ieskaitot) pasākumu drīkst apmeklēt bez maksas vecāku pavadībā. Tā kā pasākums ilgs līdz plkst. 24.00, jaunieši vecumā līdz 16 gadiem pasākumu drīkst apmeklēt pieaugušo pavadībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu