Premjere nosūta Kozlovskim rezolūciju saistībā ar cīņu pret «spaisa» izplatību (57)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) aicina Valsts policiju par sava darba prioritāti patlaban noteikt cīņu pret apreibinošo augu maisījumu jeb «spaisa» izplatību, portālam «Apollo» pavēstīja Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāja vietniece Ilze Pavlova.

Šāds uzdevums premjeres rezolūcijas veidā piektdien nosūtīts iekšlietu ministram Rihardam Kozlovskim (RP).

Vienlaikus rezolūcijā Ministru prezidente aicina Valsts policiju sagatavot informāciju par tās paveikto kopš brīža, kad spēkā stājās grozījumi Krimināllikumā. Izmaiņas likumā paredz noteikt atbildību par jaunas psihoaktīvas vielas neatļautu izgatavošanu un realizāciju. Ieviesta arī kriminālatbildība personām, kas turpina pārdot «spaisus», ja to apritei piemērots pagaidu aizliegums.

Policijai premjerministrei būs jāiesniedz arī priekšlikumi par turpmāk plānotajiem šī maisījuma izplatību ierobežojošiem pasākumiem.

Iepriekš minētā informācija tiks izskatīta nākamajā ceturtdienā plānotajā Narkotiku kontroles un narkomānijas ierobežošanas koordinācijas padomes sēdē.

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu