Premjers kritizē uzņēmējus par «domāšanu vienā virzienā» (113)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) kritizē uzņēmēju pārstāvjus, kas veltījuši pārmetumus valdībai, ka nodokļu izmaiņas Latvijā notiek ļoti bieži.

Dombrovskis sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Panorāma», atbildot uz uzņēmēju pārmetumiem par nodokļu izmaiņām, sacīja, ka «uzņēmējiem domāšana ir tikai vienā virzienā».

«Ja runa ir par [nodokļu] mazināšanu, tad to var darīt jau rīt, bet uz pusdienlaiku visam jābūt gatavam. Uzņēmējiem jāsaprot – ja mēs ejam uz šādu soli [nodokļu samazināšanu], jāpaiet gadam, lai izmaiņas stātos spēkā,» klāstīja premjers.

Vienlaikus gan Dombrovskis norādīja, ka ir gatavs dažādām diskusijām. «Te gan jābūt izpratnei, ka nodokļu izmaiņas būs retāk,» teica viņš.

Kā vēstīts, uzņēmēji pauduši sašutumu par to, kā šogad tapušas nodokļu politikas izmaiņas – tik traki kā šogad neesot bijis nekad.

Līdz ar nākamā gada budžeta pieņemšanu gaidāma ne vien dažu nodokļu samazināšana, bet arī vairāku nodokļu palielināšana. Turklāt tas viss notiek tik strauji, ka plānot uzņēmumu darbību kļūstot gandrīz neiespējami.

<em><strong>Uzņēmēji par nodokļu izmaiņām: Tik traki nav bijis nekad.</strong></em>

Komentāri (113)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu