Premjers sasaucis valdības deklarācijas darba grupu noslēguma sēdi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Šonedēļ plānots pabeigt jaunās valdības deklarācijas projektu, ko Ministru prezidents Valdis Dombrovskis («Vienotība») pirmdien iesniegs Valsts prezidentam Valdim Zatleram.

Sestdien, pulksten 11 Ministru prezidents sasaucis koalīcijas partneru darba grupu sanāksmi, lai kopīgi ar nominētajiem ministru amatu kandidātiem sagatavotu deklarācijas gala versiju, kura pēc tam tiks nodota plašākai apspriešanai, informē premjera preses sekretāre Līga Krapāne.

Uzreiz pēc vēlēšanām uzsākts intensīvs darbs, lai sagatavotu jaunās valdības deklarācijas projektu.

Deklarācijas izstrāde notika trijās iekšējās darba grupās – tautsaimniecības un finanšu, drošības, sabiedrības līdzdalības un valsts pārvaldes jautājumu, kā arī sociālo jautājumu, kultūras un izglītības.

Sagatavojot deklarācijas teksta projektu ir izvērtēti un tajā iestrādāti koalīcijas partiju priekšlikumi, valdības sociālo un sadarbības partneru, NVO, nozaru asociāciju un citu organizāciju, kā arī ministriju piedāvātie priekšlikumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu