Pret «Draugiem.lv» un tā īpašnieku Libertu sākta tiesvedība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Plūme/LETA

Pret portālu «Draugiem» un tā īpašnieku Lauri Libertu pirms diviem gadiem sākta tiesvedība par domēna «draugiem.lv» prettiesisku iegūšanu, raksta žurnāls «Ir».

Sākotnējais domēna īpašnieks esot bijis «Digitālie finansu risinājumi» un portāls strādāja kā šā uzņēmuma produkts, taču Liberts domēnu pārreģistrējis uz SIA «Draugiem». Kamēr rit tiesvedība, domēns apķīlāts, taču lietotājus tas nekādi neskar. Tas nozīmē tikai to, ka portālu patlaban nevar pārdot, dāvināt.

Uzņēmuma īpašnieks Agris Tamanis to komentē: «Tā ir Laura lieta.»

Oficiālā SIA Draugiem atbilde par tiesvedību ir šāda: «SIA «Digitālie finansu risinājumi»vārdā rīkojas tās dalībnieks Jānis Pucis, kurš apgalvo, ka prasītājs esot izstrādājis portālu Draugiem.lv. Mēs šādu apgalvojumu uzskatām par nepatiesu un prasītāja dalībnieka rīcību saistām ar vēlmi iedzīvoties uz citu personu rēķina. Sociālā medija Draugiem.lv lietotāji var būt droši - tiesvedība neradīs portāla lietošanas problēmas. Mēs ar nožēlu raugāmies uz šādu rīcību un Laurim novēlam sekmes jaunu biznesa projektu organizēšanā ASV.»
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu