Pret «Pelnrušķīti» Kristīni vēršas policijā par uzbrukumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Pelnrušķītes pasaka latviešu gaumē pārvērtusies murgā - ja klasiskajā scenārijā viss iet uz labu, tad Kristīnes Teilānes gadījumā, tituls un balva atnes skandālu un ciešanas.

Drīz vien pēc pirmā LNT šova «Pelnrušķītes» titula iegūšanas, kronēšanas un 5000 eiro saņemšanas, Kristīnei laimes asaras mijās ar gaužām vilšanās asarām - izrādās, ka viņas puisis ir viņu izmantojis 3 gadu garumā, uzturot attiecības ar bijušo draudzeni, vēsta žurnāls «Kas jauns».

Valsts policijas pārstāvji apstiprinājuši, ka 15. aprīlī Teikas iecirknī saņemts privātpersonas Sandijas Loginas iesniegums saistībā ar iespējamām privātpersonas Kristīnes Teilānes darbībām. Šobrīd esot ierosināta administratīvā lieta par maznozīmīgu miesasbojājumu nodarīšanu.

Kā vēsta «Kas Jauns», šis konflikts vilcies jau vairāku gadu garumā un iemesls esot cīņa par vīrieti.

«Kaspars pirms daudziem gadiem bija precējies, tajās attiecībās dzimis bērns, kuram nu jau ir 16 gadu. Šobrīd Kaspars ir šķīries. Jau vairākus gadus man ir attiecības ar Kasparu, un mums ir 4 gadus vecs dēls. Pirms kāda laika pamanīju, ka Kaspars iet pa kreisi,» «Kas Jauns» klāstījusi Sandija.

Mīlas trīsstūrim - Sandijai, Kasparam un Kristīne - pat esot bijusi saruna trijatā, kas gan ar nekādiem risinājumiem neesot rezultējusies. Esot kopā ar Sandiju Kaspars apgalvojot, ka viņu mīlot un pamest negrasoties.

Pēc Sandijas stāstītā, Kristīne nākamajā dienā pēc ceremonijas ieradusies pie viņas un dauzījusies pie logiem, metusi tajos akmeņus, vēlāk, kad logs atvērts, Kristīne pa to iekļuvusi mājā. Pelnrušķīte mājas saimnieci saskrāpējusi, iekaustījusi un draudējusi. Kristīne esot arī paņēmusi Sandijas telefonu un lasījusi tur esošās īsziņas, kuras viņu saniknojušas, tādēļ telefons mests pret zemi un nu tam esot sasists ekrāns.

Sazinoties ar Kristīni, «Kas Jauns» uzzinājis, ka Pelnrušķīte ir izbrīnīta par šo notikumu un noliegusi, ka būtu lauzusies Sandijas mājā un uzbrukusi savai «konkurentei». Viņa piebildusi, ka Sandijai skaužot Kristīnes uzvara šovā.

Drīzumā vēstīsim par plašākiem Kristīnes, Kaspara, kā arī Kaspara bijušās sievas komentāriem šajā lietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu