Prezentēs reemigrācijas atbalsta pasākumu plānu (70)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pēc ekonomikas ministra Daniela Pavļuta iniciatīvas šā gada jūlija vidū izveidotā darba grupa šonedēļ noslēgs darbu pie reemigrācijas atbalsta pasākumu plāna izstrādes, kurā būs paredzēti astoņi konkrēti pasākumi tuvākajiem trim gadiem, portālam «Apollo» pavēstīja ekonomikas ministra preses sekretāre Daiga Grūbe.

Lai iepazīstinātu ar darba grupas priekšlikumiem reemigrācijas atbalsta pasākumu plānam un informētu par plānotajiem rīcības virzieniem, Ekonomikas ministrija ceturtdien, 13.decembrī, rīkos preses konferenci.

Preses konference notiks Latvijā lielākā sociālā tīkla «draugiem.lv» birojā, ar kura starpniecību ikdienā ar savu ģimeni, draugiem un kolēģiem sazinās Latvijas valstspiederīgie visā pasaulē.

Preses konferencē piedalīsies Pavļuts, «Providus» pētniece, plāna izstrādes darba grupas vadītāja Dace Akule, portāla «draugiem.lv» projektu vadītāja, Kanādā dzimusi latviete Jūlija Giforda, kura pēc vidusskolas beigšanas atbraukusi studēt un strādāt uz Latviju, kā arī RTU vadošais pētnieks Kaspars Kalniņš, kurš stažējies Eiropas Kosmosa aģentūrā, bet atgriezies strādāt un veidot karjeru Latvijā.

Komentāri (70)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu