Prostitūtām jāģērbjas pieklājīgāk, nedrīkstēs gorīties (28)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Gentes policija izdevusi rīkojumu pilsētas prostitūtām, sākot ar 1.oktobri, tērpties piedienīgāk un pārtraukt pavedinošo gorīšanos savu «darbistabu» logos.

Nav tā, ka Beļģijas pilsēta gatavotos aizliegt prostitūciju, gluži pretēji, pilsētas tēvi atzīst, ka tā ir nepieciešama, taču, sākot ar nākamo mēnesi, mīlas druvas darbiniecēm nāksies pakļauties jaunajiem nozares noteikumiem. Pretējā gadījumā viņām draudēs 120 eiro (84 latus) liela sodanauda.

Sarunā ar aģentūru AFP Gentes mērs Daniels Termonts ceturtdien uzsvēra, ka viņš nav pret prostitūciju.

«Neesmu puritānis,» sacīja mērs. «Nebūt ne! Tādai pilsētai kā Gente prostitūtas ir vajadzīgas, taču tām jāievēro zināmi noteikumi.»

Jaunie pret «uzbāzību» vērstie noteikumi aizliedz sievietēm turpmāk parādīties kailām, apakšveļā, bikini vai caurspīdīgās drānās, logos dejot vai imitēt seksuālus aktus.

«Kaimiņi, pat pašas prostitūtas sūdzas par arvien lielāku un lielāku uzbāzību apkaimē. Logu priekšā izceļas kautiņi,» jauno kārtību skaidro mērs.

Savukārt vietējais laikraksts «Di Morgen», atsaucoties uz kādu prostitūcijas veterāni, norāda, ka par sakaitēto gaisotni, kāda tagad valda sarkano lukturu rajonā atšķirībā no situācijas pirms gadiem desmit, galvenokārt jāpateicas īpaši agresīvi uzmācīgajām ieceļotājām no Austrumeiropas.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu