Publisko jaunu informāciju par «Tata Motors» šefa pašnāvības apstākļiem (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bankokā pa logu izlekušā «Tata Motors Ltd.» izpilddirektora Karla Slima lietā atklājušās jaunas detaļas. Tagad zināms, ka Slims pa viesnīcas logu izlecis pēc vairāku stundu ilguša strīda ar savu sievu, vēsta britu mediji.

Indijas lielākās autobūves izpilddirektors agrā svētdienas rītā tika atrasts uz pieczvaigžņu viesnīcas balkona, pēc tam kad viņš bija izlecis pa sava viesnīcas numuriņa logu, kurš atradās 22 stāvā.

Atklātībā nonākusi informācija, ka Slimam pirms incidenta bijis piecas stundas ilgs strīds ar sievu, pēc kura viņa savam vīram bija iedevusi trīs lapas garu vēstuli, jo pēc garā strīda «vairs nebija spējīga runāt ar savu vīru.»

51 gadu vecā Slima sieva bija viņu pavadījusi uz Bankoku, kur viņas vīram bija jāpiedalās uzņēmuma valdes sēdē. Vairāki viesnīcas viesi naktī uz svētdienu bija dzirdējuši skaļu strīdu, kas skanēja no Slimu pāra numuriņa.

Slima stāstīja policijai, ka viņi ar vīru vairākas stundas strīdējušies par ģimenes biznesu un ar to saistītām lietām. Sieva no strīdēšanās bijusi tik ļoti nogurusi, ka nolēmusi savus argumentus izklāstīt rakstiski un nodeva savam vīram trīs lappušu garu vēstuli. Tad viņa devusies gulēt uz savu viesnīcas istabu, kur viņu septiņos no rīta pamodināja policija.

Sieva piedzīvoja šoku un šobrīd ir nodota mediķu aprūpē. Izmeklētāji, kas apskatīja Slima viesnīcas numuriņu, atzina, ka nekādas cīņas pēdas nav pamanījuši un viņi strādā pie versijas, ka Slims izdarījis pašnāvību.

Slima istabas viesnīcas logs ir ļoti mazs, tāpēc viņš nevarētu būt nejauši paslīdējis un izkritis pa to, secinājuši izmeklētāji.

Pāris bija apprecējies 1984.gadā un šogad viņi būtu svinējuši savu 30 kāzu jubileju.

Jau ziņots, ka 51 gadus vecais Slims bijis «Tata Motors» izpilddirektors kopš pievienošanās kompānijai 2012.gadā. Viņš vadījis uzņēmuma darbību Indijā un starptautiskajos tirgos, izņemot «Jaguar» un «Land Rover» biznesus.

Lai arī «Jaguar Land Rover» struktūrvienības darbība bijusi veiksmīga, pārējā «Tata Motors» grupa saskārusies ar dažādām grūtībām. Slims uzņēmumam ticis piesaistīts, lai palīdzētu restrukturizēt ražošanas, tirdzniecības un izplatīšanas darbības, kā arī izstrādāt pasaulē lētāko automašīnu «Tata Nano» un jaunas paaudzes dzinējus.

Kā ziņots, «Tata Motors» Lielbritānijas autoražotājus «Jaguar» un «Land Rover» par 2,3 miljardiem dolāru 2008.gada jūnijā iegādājās no ASV autobūves koncerna «Ford Motor Co.».

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu