Publisko Vecrīgas dramatiskā kautiņa video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Rīgas Pašvaldības policija publiskojusi video, kurā redzams, kā trešdienas agrā rītā norisinājās dramatiskie notikumi Vecrīgā, Z.A.Meirovica bulvārī, kad pēc kautiņa viens jaunietis bezsamaņā nonāca slimnīcā.

Portāls «Apollo» jau vēstīja, ka ap plkst.6 Rīgas Videonovērošanas centra policisti pamanīja, ka vairākas personas iesaistījušās konfliktā.

Kāds vīrietis grūstīja meitenes, otrs ar dūres sitienu galvas rajonā notrieca zemē kādu jaunieti, kurš palika nekustīgi guļam zemē.

Zemē notriektais jaunietis gulējis bezsamaņā, notikuma vietā ieradās arī mediķu brigāde, kura cietušo nogādāja slimnīcā.

Konfliktā iesaistītās personas izturējās agresīvi un nevēlējās pildīt policistu prasības, tāpēc viena vīrieša nomierināšanai pielietots speclīdzeklis. Pēc tam noformēts arī administratīvā pārkāpuma protokols par ļaunprātīgu nepakļaušanos policijas darbinieku likumīgajām prasībām.

Trīs notikušā liecinieki un divas vainīgās personas nogādātas Valsts policijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu